2014. március 24., hétfő

Az apartmanok leírása

Budapesten, turisztikai látnivalók közvetlen szomszédságában, az UNESCO világörökség területén, diplomatanegyedben ajánljuk apartmanjainkat. A második emeleti apartmanok a csendes, ősfás Benczúr utcában találhatók, a Benczúr Hotel mellett. A házban két lift szolgálja a vendégek kényelmét.


1. APARTMAN:


Az 50 nm2-es apartmanhoz nappali, hálószoba, fürdőszoba (kád, bidet, WC), mini konyha, 10 méteres terasz (kerti bútorokkal, napellenzővel) tartozik. A hálószobában kétszemélyes franciaágy, a nappaliban egyszemélyes kanapé és egy fotelágy található.
Az apartman maximum befogadóképessége négy fő (ebben a formában legfőképpen családok részére kényelmes). A beépített minikonyha négy fő részére tányérokkal, poharakkal, edényekkel valamint kétlapos elektromos főzőlappal, mikrohullámú sütővel, teafőzővel, vízforralóval, szendvicssütővel, pirítós készítővel, hűtőszekrénnyel felszerelt. Az apartmanban TV, ingyen WIFI, rádió, CD-lejátszó van.
Ugyanazon az emeleten bérelhető egy háromfős, hasonló adottságokkal rendelkező apartman is.  Nagyobb létszámú családoknak, baráti társaságoknak ajánljuk mindkét apartmanunk együttes bérlését.





2. APARTMAN: 


A 44nm2-es apartmanhoz nappali, függönnyel leválasztott hálófülke, fürdőszoba (zuhanyzó, WC, mosógép), mini konyha, terasz (kerti bútorokkal, napellenzővel) tartozik. Összesen három nagyméretű egyszemélyes kanapé vehető igénybe. A beépített minikonyha három fő részére tányérokkal, poharakkal, edényekkel valamint kétlapos gáztűzhellyel, mikrohullámú sütővel, teafőzővel, pirítós készítővel, hűtőszekrénnyel felszerelt. Az apartmanban kábeltévé, ingyenes WIFI van.



A KÖRNYÉK LEÍRÁSA:

A szomszédos házakban élelmiszerboltok, gyorsétkezők találhatók.
Az apartman központi elhelyezkedésének köszönhetően néhány perces sétával elérhető a Hősök tere, a Városliget, a Szépművészeti Múzeum és a Nemzeti Galéria. Gyermekes családoknak ajánljuk a méltán híres budapesti Állatkertet,- télen- a világ egyik legszebbnek választott korcsolyapályáját, ami szintén a közelben  található. A Városligetben van a világranglista élén szereplő Széchenyi  fürdő 16 bel-és kültéri medencével és a gyógykezelések széles skálájával.

KÖZLEKEDÉS:

Parkolás az utcán térítés ellenében, míg az utca végén lévő Dózsa György úton a parkolás ingyenes.
Az apartman tömegközlekedésileg frekventált helyen fekszik, busz-, troli és M1-es megálló 100 m-es távolságban elérhető, így könnyen eljuthatnak a város különböző pontjaira is.
Érdekes színfoltja a környéknek az u.n. „Bubi” bérelhető egyenkerékpár megálló a Hősök terén, innen kerékpárral bejárhatók a város turisztikai célpontjai. Aki a kényelmesebb közlekedési módot választja, annak a „Hop on Hop off” városnéző buszt ajánljuk, melynek megállója szintén a Hősök terén van.

EGYÉB SZOLGÁLTATÁS:

Külön igény és térítés ellenében a repülőtér és az apartman között transzfert biztosítok, városnéző túrát, dunakanyari, egri, balatoni stb. kirándulást szervezek, színházjegyeket, múzeum belépőket, közlekedési jegyeket szerzek be.

ÁRAK:

1. apartman:

Egy fő részére: 12 000 HUF /éj

Két fő részére: 15 000 HUF/éj

Három fő részére: 18 000 HUF/éj



Hosszútávú bérlés esetén:
80 000 HUF / hét
300 000 HUF / hó

2. apartman:

Egy fő részére: 10 000 HUF /éj
Két fő részére: 14 000 HUF/éj
Három fő részére: 17 000 HUF /éj

Hosszútávú bérlés esetén:
70 000 HUF / hét
250 000 HUF / hó
Az apartman egy fő részére: 40 EUR / 12 000 HUF / éj
Két fő részére: 50 EUR /éj
Három fő részére: 60 EUR/night


ELÉRHETŐSÉG:

Sárainé Brauner Katalin

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése